علیپور خبر داد؛

ارسال ۱۰۰ مقاله به دبیرخانه همایش نظریه علم اسلامی

ارسال ۱۰۰ مقاله به دبیرخانه همایش نظریه علم اسلامی

رئیس همایش نظریه علم اسلامی از ارسال حدود ۱۰۰ مقاله به دبیرخانه این همایش خبرداد و گفت: از این میزان ۵۰ مقاله به مرحله نهایی راه پیدا کرده اند.

به گزارش خبرنگار مهر، نشست خبری همایش نظریه علم اسلامی و کاربست آن در نظام آموزش و پرورش در سالن همایش‌های غدیر دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار شد.

ابراهیم علیپور رئیس پژوهشکده فلسفه و کلام پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و دبیر همایش در این نشست با بیان اینکه علم دینی و اسلامی کردن علوم از چالش برانگیز ترین مسائل چند دهه اخیر است، گفت: این همایش نیز در همین راستا راه اندازی شده و به طور خلاصه برای آن پنج هدف را دنبال کرده‌ایم.

وی افزود: اولاً با توجه به رسالت پژوهشکده فلسفه و کلام به دنبال پژوهش‌های بنیادین و تولید آثار در حوزه علم دینی هستیم و ثانیاً می‌خواهیم لبیکی به ندای رهبر معظم انقلاب مبنی بر تلاش برای اسلامی سازی دروس آموزش و پرورش داشته باشیم.

علیپور با بیان اینکه سال ۹۶ شروع فراخوان مقالات و آغاز نشست‌های این همایش بوده است، گفت: علاوه بر مقالات و کارهایی که روز همایش از هشت صبح تا هفت عصر صورت می‌گیرد، ما تلاش کرده‌ایم که ۱۴ جلد آثار تولیدی را آماده کنیم که ۱۳ جلد آن در روز همایش رونمایی می‌شود.

وی با بیان اینکه حدود ۱۰۰ مقاله و خلاصه به دبیرخانه رسیده است، گفت: نزدیک به ۵۰ مقاله به مرحله نهایی همایش راه پیدا کرده‌اند و ۲۰ مورد نیز به صورت سفارشی به دست ما رسیده است.

رئیس همایش نظریه علم اسلامی در ادامه خاطرنشان کرد: در این همایش مشاهیری دست به قلم شده‌اند و با همکاری مراکز متعدد آثار خوبی تولید شده است، یکی دیگر از اهداف همایش همانطور که گفته شد پاسخ به مطالبات رهبر معظم انقلاب بود که در حوزه اسلامی سازی علوم و بحث نظام آموزش و پرورش مطالبات متعددی داشته‌اند و این همایش در حقیقت پاسخ به نیاز نظام تعلیم و تربیت کشور هم هست.

وی با تأکید بر اینکه رهبر معظم انقلاب دفتر تبلیغات اسلامی را موظف به پاسخگویی به سوالات روز کرده‌اند، گفت: این همایش در همین راستا برگزار می‌شود، البته با توجه به اینکه نظریه علمی اسلامی حضرت آیت الله جوادی‌آملی بررسی شده به نوعی تقدیر از مقام علمی ایشان نیز بوده است.

علیپور اضافه کرد: این همایش دارای یک افتتاحیه و یک اختتامیه است و اساتید متنوعی دعوت شده‌اند که غیر از سخنرانان افتتاحیه و اختتامیه پنل‌های نظریه علم دینی، نظریه علم دینی حضرت آیت الله جوادی‌آملی، نظریه تربیتی و علم دینی و کاربست علم دینی در تعلیم و تربیت و برنامه ریزی درسی نیز برگزار می‌شود که دقیقاً عنوان محورهای مقالات هم هست.

وی بیان داشت: میزگردی هم صبح روز افتتاحیه خواهیم داشت که جایگاه علم دینی را نظام آموزش و پرورش با حضور مسؤولان معرفی خواهیم کرد.

رئیس پژوهشکده فلسفه و کلام اسلامی با بیان اینکه بیش از نصف کتب‌های آماده شده توسط نشر دفتر تبلیغات اسلامی تولید شده است، گفت: برخی از آثار نیز به همت مراکز علمی دیگر و از جمله خود پژوهشگران تولید و به دست ما رسیده است.

وی عنوان کرد: شش نشست نیز در راستای تضارب آرا به صورت کاملاً نظریه پردازی در طول ماه‌های قبل برگزار شده است که بتواند قدمی در راه ترویج علم برداشته شود.

علیپور با اشاره به برخی از مهمانان و سخنرانان این همایش یادآور شد: آیت الله اعرافی و حجج اسلام والمسلمین احمد واعظی رئیس دفتر تبلیغات اسلامی، علی ذوعلم رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش، عبدالحسین خسروپناه، محمدتقی سبحانی، هادی صادقی و مرتضی جوادی آملی از جمله میهمانان این نشست هستند که برخی نیز سخنرانی دارند.

وی افزود: همچنین حداد عادل، محمدمهدی اعتصامی، منوچهر فضلی خانی، محمد فتحعلی خانی، مهدی گلشنی و علی الله بداشتی از جمله دیگر حاضران در این نشست هستند.

کد خبر 4594508

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha